Uitgaan Amsterdam

Het uitgaan Amsterdam is wereldwijd bekend. Dat komt door de dancemuziek en het bruisende nachtleven van de stad. Daarnaast vind je tijdens het Amsterdam uitgaan veel bijzondere uitgaansgelegenheden. Dat ze zo bijzonder zijn komt vaak door de gebouwen waarin deze gelegenheden zich bevinden. Je kunt tijdens het uitgaan in Amsterdam overal dansen totdat de zon weer opkomt. Paradiso is bijvoorbeeld in een gebouw gevestigd wat vroeger een kerk was. Een hele bijzondere locatie tijdens het uitgaan Amsterdam. En bij club AIR kun je ook helemaal losgaan in het interieur wat ontworpen is door Marcel Wanders. Tijdens het uitgaan Amsterdam is er dus heel veel keuze op heel veel bijzondere locaties. Naast grote nachtclubs vind je natuurlijk ook allerlei leuke kleine barretjes tijdens het uitgaan in Amsterdam. Hier kun je, je ook prima vermaken totdat het buiten weer licht wordt. Uitgaan in Amsterdam is dus heel bijzonder en ook heel erg leuk om te doen als je geen toerist bent. Ook zijn er vaak veel indrukwekkende lasershows te zien in de nachtclubs tijdens het uitgaan Amsterdam. Geen een avond is hetzelfde en je weet zeker dat je een leuke avond uit hebt in onze hoofdstad.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, amsterdam, nederland

Uitgaansgebieden Amsterdam uitgaan

Het Leidseplein is eigenlijk wel het plein in Amsterdam waar het uitgaansleven heel erg bruisend is. Als je dus ultiem van het uitgaan Amsterdam wilt genieten moet je zeker eens naar het Leidseplein gaan. Het is een hele centrale locatie in de stad en dat is ook de rede dat het uitgaan in Amsterdam hier zo hip en happening is. Je vindt hier eigenlijk wel alle grote clubs en leuke bars tijdens het uitgaan Amsterdam. En als ze niet aan het plein zelf liggen zijn ze wel op loopafstand van het plein verwijderd. Naast het Leidseplein is de Dam ook een goede uitvalsbasis tijdens een avond uitgaan Amsterdam. Dit omdat de Dam heel erg centraal in het centrum ligt en alle uitgaansstraten wel op de Dam uitkomen. Daarnaast ligt het ook op loopafstand van het centraal station. Dat maakt het ook een goede plek om een avond uitgaan in Amsterdam te beleven. Je kunt natuurlijk op stap gaan in de grote uitgaansstraten van de stad maar ook juist in alle zijstraatjes zitten leuke kleine barretjes die nog niet helemaal overstroomt worden door de toeristen die ook een avond uitgaan in Amsterdam beleven. Een avond uitgaan in Amsterdam is heel leuk en bruisend.

Clubs Amsterdam uitgaan

Omdat de stad wereldwijd bekend is door het Amsterdam uitgaan zijn er ook veel grote clubs in de stad. Paradiso is een van de clubs welke je snel tegenkomt tijdens het uitgaan Amsterdam. Paradiso is namelijk de poptempel van Nederland. Er komen hier veel bandjes welke echt de moeite waard zijn tijdens het uitgaan Amsterdam. Daarnaast is Paradiso in een voormalige kerk gevestigd. Dit is natuurlijk een hele bijzondere locatie en maakt hier het uitgaan Amsterdam nog net een stukje specialer. De akoestiek is hier ook echt perfect voor de verschillende bandjes die hier elke avond spelen tijdens het uitgaan in Amsterdam. WestUnie is een andere club in het Amsterdam uitgaan welke zeker een bezoekje waard is. De WesterUnie bevindt zich tijdens het uitgaan Amsterdam op het terrein van de Westergasfabriek. Het pand waarin de WesterUnie zit is echt een prachtig en monumentaal. Dit maakt het uitgaan in Amsterdam hier ook zo speciaal. Jimmy Woo is een club tijdens het Amsterdam uitgaan welke je zeker niet mag overslaan. Dit komt namelijk omdat dit een van de weinige clubs tijdens het Amsterdam uitgaan is met een internationale flair. Dat is ook de rede dat er veel wereldsterren te spotten zijn in de Jimmy Woo tijdens het uitgaan Amsterdam. Ook de Melkweg is een club welke je zeker niet mag missen tijdens het uitgaan in Amsterdam. Dat komt omdat de Melkweg een van de bekendste poppodia is van heel Nederland. Zeker een bezoekje waard tijdens het uitgaan Amsterdam dus.

Aanbevolen door ons

Bars in Amsterdam

Naast alle grote clubs vind je ook veel bars tijdens het uitgaan in Amsterdam. Een avondje cocktails drinken in Amsterdam zorgt er dus ook voor dat je heel erg veel keuze in bars hebt. En hoe vaak je ook cocktails drinkt tijdens het Amsterdam uitgaan, een andere bar zal je altijd weer verrassen. En natuurlijk kun je tijdens het uitgaan in Amsterdam deze cocktails ook combineren met een hapje eten. Twenty Third is een bar welke je in het Okura Hotel vindt. Het is een van de meest geprezen bars welke je gaat vinden tijdens het uitgaan in Amsterdam. Deze bar vind je tijdens het uitgaan Amsterdam op de drieëntwintigste verdieping van het hotel. Dat zorgt er ook voor dat je hier tijdens het uitgaan in Amsterdam ook een prachtig uitzicht hebt over een gedeelte van de stad. NJOY is een andere bar welke zeker een bezoekje waard is tijdens het uitgaan Amsterdam. Dit is een bar welke je tijdens het uitgaan Amsterdam vlakbij het Leidseplein vindt. De bar heeft een heel groot aanbod met veel verschillende cocktails en andere bijzondere drankjes. Laat je dus verrassen tijdens een avond uitgaan Amsterdam en ga hier gezellig wat drinken. 5&33 is ook een hele bekende bar welke je vindt tijdens het uitgaan Amsterdam. Het is een ontmoetingsplaats midden in het hart van Amsterdam. Je kunt hier lekker een hapje eten en wat drinken tijdens het uitgaan Amsterdam. En je kunt ook genieten van live muziek.

Conclusie uitgaan in de stad Amsterdam

Het Amsterdam uitgaan is een echte beleving. En het is niet alleen een beleving voor toeristen maar juist ook voor Nederlanders. Dit omdat het uitgaan Amsterdam is geen andere stad zo leuk en zo groot is. Daarbij komt ook dat veel uitgaansgelegenheden in mooie historische en industriële gebouwen gevestigd is. Dat geeft het uitgaan Amsterdam nog meer flair en maakt het ook nog net een stukje boeiender om hier een avondje uit te gaan. Wil je dus een keer een leuke avond uit in eigen land, Amsterdam is dan zeker een aanrader. Hou er wel rekening mee dat het deurbeleid strenger kan zijn dan je gewend bent.