Uitgaan Antwerpen

Antwerpen staat natuurlijk bekend als de stad van de diamanten. Maar ook het uitgaan Antwerpen is heel erg bruisend en leuk. Op dit moment is het Antwerpen uitgaan echt helemaal hip en happening. Dat zorgt er ook voor dat mensen van over de hele wereld naar de stad komen om het uitgaan in Antwerpen te ontdekken. Er komen vooral veel Nederlanders naar de Vlaamse stad om het uitgaan Antwerpen eens mee te maken. Je hebt hier allerlei verschillende uitgaansgelegenheden dus er is altijd voor iedereen wel wat te vinden om een leuke avond te hebben. De stad is ook echt een goede uitvalsbasis voor een vrijgezellenfeest en daarna een avond uitgaan Antwerpen. Daarnaast heeft Antwerpen verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan in Antwerpen ontdekt kan worden. ook heeft Antwerpen een hele grote en uitgebreide gay scene. Ook dit is leuk en bijzonder om te zien tijdens een avond uitgaan in Antwerpen. Deze is namelijk weer heel anders dan wij hem kennen in bijvoorbeeld Amsterdam. Uitgaan Antwerpen is dus leuk voor iedereen en echt weer een hele andere ervaring dan het uitgaan in Nederland.

Uitgaansgebieden Antwerpen uitgaan

Antwerpen heeft verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan in Antwerpen helemaal hip is. Keyserlei is een van deze gebieden. Vroeger zaten hier ook de meeste clubs, kroegen en discotheken. Toen was het uitgaan Antwerpen nog heel erg simpel en compact. De Keyserlei zit ook dichtbij het centraal station dus daarom was dit toen ook de uitvalsbasis voor het uitgaan in Antwerpen. Eind jaren 80 is dit helemaal omgegooid en zijn veel uitgaansgelegenheden verdwenen welke hier eerst zaten. Maar op dit moment is de Keyserlei nog steeds een populair gebied in het Antwerpen uitgaan. Het Historisch centrum van de stad is nu ook een gebied waar veel mensen heen gaan voor het uitgaan in Antwerpen. Vooral bij de Grote Markt vind je veel plekken waar je een avond uitgaan in Antwerpen kunt beleven. Ook hier zijn veel plekken verdwenen de afgelopen 20 jaar maar het is nog steeds een plek waar veel mensen heen gaan voor een avond uitgaan Antwerpen. Het Zuid is op dit moment een van de populairste plekken voor het uitgaan Antwerpen. Dit gebied ligt op 20 minuten loopafstand van het centraal station. Je vindt hier tijdens het uitgaan Antwerpen veel populaire kroegen en barretjes.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, antwerpen, belgië

Clubs Antwerpen uitgaan

Tijdens het uitgaan Antwerpen vind je heel erg veel clubs waar je tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Zillion was hierbij een van de populairste en meest beruchte clubs van het Antwerpen uitgaan. Maar in 2001 moest deze club haar deuren sluiten. Sindsdien is club Noxx een hele bekende als je een avond uitgaan Antwerpen wilt beleven. Deze club bevindt zich aan de noordzijde van de stad. Als je tijdens het uitgaan Antwerpen op zoek bent naar een avond gevuld met de heetste clubmuziek dan kom je uit bij club Noxx. En daarnaast organiseert club Noxx ook thema avonden en speciale feesten tijdens het uitgaan Antwerpen. Dit doen ze om de club nog wat extra flair te geven en om te zorgen dat jij een nog leukere avond beleeft tijdens het uitgaan in Antwerpen. Ook neemt hier regelmatig een wereldberoemde DJ plaats achter de draaitafels van de club. Cafe D’Anvers is een andere bekende club in het uitgaan Antwerpen. Deze club zit in een 16e eeuwse kerk en dat geeft de club natuurlijk een extra uitstraling waar jij naar opzoek bent tijdens het uitgaan in Antwerpen. Deze club behoort op dit moment al 5 jaar op rij bij de 100 beste clubs van de hele wereld. Dat zorgt ervoor dat het zeker een bezoekje waard is tijdens het uitgaan in Antwerpen. Je hoort hier tijdens een avondje uitgaan Antwerpen vooral deephouse, house, tech house en techno. Het is dus een perfecte club voor de elektronische muziekliefhebber.

Bars in Antwerpen

Tijdens het Antwerpen uitgaan vind je door de hele stad bruine kroegen. Hier kan je tijdens een avond uitgaan Antwerpen genieten van heerlijke biertjes. Want bier, daarom staat de stad natuurlijk bekend. Daarnaast kun je hier ook genieten van de beste jenevers. Helaas vind je steeds minder bruine kroegen tijdens het uitgaan in Antwerpen. In sommige wijken zijn ze op dit moment zelfs een beetje schaars. De gay scene is ook heel populair tijdens het uitgaan in Antwerpen. Red en Blue is hierbij een hele bekende gaybar waar het dus leuk is om heen te gaan tijdens een avond uitgaan Antwerpen. Ook als je hetero bent word je hier met open armen ontvangen tijdens een avond uitgaan Antwerpen. Op zaterdag is het wel een bar waar alleen mannen worden toegelaten. D-club is een andere gaybar tijdens het uitgaan Antwerpen. Hier organiseren ze de zogenaamde open minded parties. Dan is iedereen welkom om hier een avond los te gaan tijdens het Antwerpen uitgaan. Het Antwerpen uitgaan kent ook heel veel stripclubs. Maar de laatste tijd is dit wel minder geworden dan voorheen. Als je toch opzoek bent naar een stripclub tijdens het uitgaan Antwerpen dan moet je deze zoeken rondom het centraal station. Ook worden er veel Nederlandse vrijgezellenfeesten in Antwerpen gehouden. Zij gaan hierheen om het Antwerpen uitgaan eens te ontdekken. Denk er hierbij wel aan dat veel kroegbazen niet zitten te wachten op luidruchtige en schreeuwende Nederlanders tijdens het uitgaan in Antwerpen. Gedraag je dus normaal anders kom je niet binnen.

Conclusie uitgaan in de Belgische stad Antwerpen

Het uitgaan Antwerpen lijkt wel wat op het uitgaan in Nederland. Maar toch is de gay scene in Antwerpen een stuk uitgebreider dan hij op de meeste plekken in Nederland is. Daarnaast heb je in het uitgaan in Antwerpen meer bruine kroegen waar je kunt genieten van de lekkerste speciaal biertjes uit eigen land. Ook heeft Antwerpen verschillende gebieden in de stad waar je het uitgaan in Antwerpen goed kunt ontdekken. In elk gebied staat een ander uitgaansgelegenheid centraal. Je hebt dus een gebied waar je veel clubs vindt en bijvoorbeeld een gebied waar je veel stripclubs vindt.