Uitgaan Barcelona

Het Barcelona uitgaan is intensief en druk. En je kunt van het uitgaan Barcelona genieten totdat de zon weer opgaat. Daarnaast is er tijdens het uitgaan in Barcelona voor iedereen wel wat te vinden. Dat komt omdat Barcelona heel veel verschillende uitgaansgebieden heeft. Het uitgaan Barcelona kent namelijk veel hippe clubs, relaxte loungebars en daarnaast ook leuke openluchtdiscotheken. Maar als je op zoek bent naar iets informeels tijdens een avond uitgaan Barcelona dan kan dit ook. Er zijn namelijk ook genoeg alternatieve discotheken waar de sfeer informeel en los is. De avond komt wat later op start tijdens het Barcelona uitgaan. Men gaat later avondeten dus gaan de clubs hier ook later open dan wat wij in Nederland gewend zijn. De clubs gaan rond een uur of een open tijdens het uitgaan in Barcelona. Maar dan komt het uitgaansleven ook wel meteen op gang in de stad. De meeste clubs zijn tot 6 uur ’s ochtends geopend tijdens het uitgaan in Barcelona. Dit is dus wel iets om te onthouden als je een keer wilt uitgaan in Barcelona. Zo voorkom je dat je voor een dichte deur komt te staan.

Uitgaansgebieden uitgaan Barcelona

Tijdens het uitgaan Barcelona zal je snel merken dat er veel verschillende uitgaansgebieden in de stad zijn. Als je tussen de 18 en 21 jaar oud bent zijn er andere gebieden geschikt dan wanneer je al wat ouder bent. Dit door de minimale leeftijd die benodigd is om binnen te komen tijdens het uitgaan Barcelona. Marina Carrer Aribau is vooral geschikt voor jongeren tussen de 18 en de 21 jaar oud welke willen uitgaan in Barcelona. De prijsklasse is hier goedkoop. Je kunt hier gemakkelijk een hele avond goedkoop drinken en dansen tijdens het uitgaan Barcelona. Ook El Born en El Raval zijn geschikt voor deze leeftijdscategorie. Hier kun je tijdens het uitgaan Barcelona ook gezellig en goedkoop een hele avond drankjes doen. Als je tussen de 21 en 25 jaar oud bent is Marià Cubi of Zona Universitarià meer een plek voor jou tijdens een avond uitgaan Barcelona. Het is hier wel wat duurder maar dat komt omdat je hier de hippe bars en clubs vind voor een avond Barcelona uitgaan. Als je 30 jaar of ouder bent dan is El Born en El Raval ook een plek waar je heen kunt gaan tijdens het uitgaan in Barcelona.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, barcelona, spanje

Clubs Barcelona uitgaan

Barcelona is een stad waar je heel erg veel hippe clubs kunt vinden. Omdat dit er zoveel zijn hebben wij een selectie voor jou gemaakt. Zo weet je zeker dat je de leukste kunt vinden in het Barcelona uitgaan. Otto Zutz is een van deze clubs die je niet mag missen tijdens een avond uitgaan Barcelona. Deze club heeft 3 verschillende verdiepingen en daarnaast ook 2 VIP areas. Tijdens het Barcelona uitgaan vind je hier veel lokale bezoekers en daarnaast ook veel toeristen. Hier kun je 2 soorten muziekstijlen horen: hip-hop en R&B en house en dance. Tijdens het uitgaan Barcelona is hier dus altijd wel een muziekstijl die je leuk vindt. Sutton is ook een van de clubs welke je niet mag missen tijdens het uitgaan Barcelona. Hier vind je alle hippe Barcelonezen en daarnaast kun je hier ook veel bekende mensen spotten. Heel erg leuk dus tijdens het uitgaan in Barcelona. De club heeft 2 zalen. In de kleine zaal hoor je vooral top40 muziek en in de grote zaal hoor je vooral dance en house. Er is dus voor ieder wat wils tijdens het uitgaan Barcelona bij Sutton. Catwalk is de derde club welke erg bekend is tijdens het uitgaan in Barcelona. De club bevindt zich onder 2 wolkenkrabbers bij het strand. De club heeft meerdere verdiepingen die je kunt ontdekken tijdens het uitgaan in Barcelona. In de grote zaal hoor je vooral top40 muziek en in de sky room hoor je vooral hip-hop en R&B tijdens het uitgaan Barcelona.

Bars in Barcelona

Naast grote en hippe clubs vind je ook veel bars tijdens het uitgaan Barcelona. Je kunt er dus voor kiezen om een drankje te doen in een hele goedkope kroeg maar je kunt ook naar een chique bar gaan tijdens het uitgaan in Barcelona. De bars zijn ongeveer tot 3 uur ’s nachts geopend tijdens het uitgaan Barcelona. Veel mensen kiezen ervoor om eerst wat te drinken in een bar voordat zij naar een club gaan tijdens het uitgaan Barcelona. Daarnaast zijn de terrassen ook heel erg populair in de zomermaanden. Vooral de bars en de terrassen bij de haven zijn dan een hotspot tijdens het uitgaan Barcelona. Maar in El Born en El Raval zijn de bars en de kroegen ook heel erg druk tijdens het Barcelona uitgaan. Deze bars en kroegen liggen namelijk in de binnenstad en zijn dus goed bereikbaar tijdens een avond uitgaan Barcelona. Je vindt hier vooral veel toeristen maar het wordt ook steeds populairder bij de lokale bevolking om hier een avond uitgaan Barcelona te hebben. Dat komt omdat de mix van goedkoop en stijlvol hier heel erg aanwezig is. Je kunt dus ter plekke kiezen waar je zin in hebt tijdens je avond uitgaan in Barcelona. In Gràcia vind je vooral de jonge lokale bevolking welke op zoek is naar een leuke avond Barcelona uitgaan. Je hebt hier echt het dorpsgevoel en daardoor is hier een hele gezellige en relaxde sfeer tijdens het uitgaan in Barcelona.
Barcelona

Conclusie uitgaan in de Spaanse stad Barcelona

Je hebt in Barcelona dus veel verschillende gebieden waar het uitgaan Barcelona heel erg leeft. Vooral op basis van leeftijd en wat je uit wilt geven op een avond kun je de keuze maken om naar een bepaald gebied te gaan. Daarnaast heeft de stad veel hippe clubs waar je een avond uitgaan Barcelona helemaal compleet kunt maken. En als je het hetzelfde wilt doen als je lokale bevolking ga je van te voren wat drinken bij een bar en verkas je daarna naar een van de clubs. Je kunt een avond hier zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.