Uitgaan Beijing

Het uitgaan Beijing is heel erg divers en uiteenlopend. Vooral karaoke is heel erg populair tijdens het uitgaan Beijing. Als je tijdens het uitgaan in Beijing wilt vermaken op een Aziatische manier dan is karaoke ook echt de manier om dit te doen. In China wordt dit ook vaak KTV genoemd. Het maakt niet uit of je goed of slecht zingt, het is een van de populairste manieren om je te vermaken tijdens het uitgaan Beijing. Je hebt ook privécabines waarin je kunt zingen. Zo is het ook een leuke manier van vermaak voor verlegen personen. Biljart is ook een populaire activiteit tijdens het uitgaan Beijing. Dit is een sport welke heel erg geliefd is bij het volk. De tarieven om een tafel te huren zijn ook heel erg redelijk. Het is dus een leuke manier van vermaak tijdens het uitgaan in Beijing. Ook bowlen is een hele populaire manier om je te vermaken tijdens het uitgaan in Beijing. Er zijn veel verschillende plekken in de stad waar je dit kunt doen. Naast dit allemaal is een traditionele Chinese operavoorstelling ook een hele goede manier om het uitgaan in Beijing te ontdekken. Dit is dus ook zeker een aanrader.

De uitgaansgebieden van Beijing

Sanlitun is een plek in de stad waar het Beijing uitgaan heel erg populair is. Het is vooral een plek waar het heel erg leuk is om heen te gaan als je een toerist bent. In dit gedeelte van de stad vind je heel erg veel bars en clubs tijdens het uitgaan Beijing. Je hebt hier op de kaart zowel Chinees als Westers bier staan. Ook vind je hier tijdens het uitgaan Beijing de wat meer luxe bars. Wudakou is een wijk waar je vooral veel universiteitsstudenten vind tijdens het uitgaan Beijing. Dat is ook de rede dat je hier de meeste buitenlandse studenten vindt tijdens het uitgaan Beijing. Een steeds populairdere wijk is Houhai. Hier vind je tijdens het uitgaan in Beijing steeds meer Westerse bars en clubs. Er hangt hier een hele fijne sfeer. Vooral het Houhai meer geeft een goed beeld van de sfeer tijdens het uitgaan in Beijing. Bij Chaoyang Park vind je een opkomende wijk tijdens het Bangkok uitgaan. Je vindt hier veel bars en restaurants welke een westers uiterlijk hebben. Maar omdat het allemaal westers is betaal je hier ook meer dan in andere wijken.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, beijing, peking, china

Clubs in Beijing

Lush is een bekende club onder de studenten van de stad. Tijdens het uitgaan Beijing zijn hier regelmatig live acts te zien. Dit is een perfecte club voor degen die zich eigenlijk te oud voelt om naar de discotheek te gaan tijdens het uitgaan Beijing. Bij de Hutong School ligt Club Obiwan. Dit is een club met een prachtig interieur. Daarnaast zijn de drankjes hier ook heel erg goed betaalbaar tijdens het uitgaan Beijing. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat je deze club ook echt niet mag overslaan tijdens het uitgaan in Beijing. Je kunt hier ook nog een hapje eten voordat je het uitgaan in Beijing gaat ontdekken. Ook de Tang club is een aanrader in het Beijing uitgaan. Dit is echt het toonbeeld van een over the top club decor. Hier zie je zoveel neon per vierkante meter, dit heb je nog nooit gezien. Tijdens het uitgaan Beijing is het dus ook aan te raden om een zonnebril mee te nemen. De Bank Club is ook zeker een aanrader tijdens het uitgaan Beijing. Deze club is namelijk helemaal gebouwd volgens de principes van Feng Shui. Als je tijdens het uitgaan in Beijing van onder naar boven kijkt dan lijkt het net alsof je in een paleis bent. Als je tijdens het uitgaan in Beijing even wilt bijkomen van al het dansen dan is dat hier ook zeker mogelijk. Er zijn hier verschillende compartimenten waar je even lekker kunt zitten en rustig kunt genieten van een drankje tijdens het uitgaan Beijing.

Bars in Beijing

Als je tijdens het uitgaan Beijing opzoek bent naar een bar met een goede atmosfeer dan moet je naar Bla Bla Bar gaan. Deze bar heeft namelijk wel heel betaalbare drankjes maar het oogt allemaal heel luxe. Dit is dus heel erg leuk tijdens het uitgaan Beijing. Deze bar vind je bij de campus in de stad. Het is dus een drukbezochte bar door studenten. Als je hier zin in hebt tijdens het uitgaan Beijing dan is dit de perfecte bar voor jou. Als je tijdens het uitgaan Beijing ook de geest wilt voeden dan is The Bookworm een goede bar voor jou. Je vindt hier tijdens het uitgaan Beijing een groot assortiment aan boeken maar daarnaast ook aan verschillende Europese gerechten. Je kunt er ook voor kiezen om een Engels tijdschrift te lezen tijdens het uitgaan Beijing. Water Nymph Café is een andere bar welke je tegenkomt in het Bangkok uitgaan. Deze bar heeft namelijk een heel erg ruim terras welke recht aan het water ligt. Daarnaast kun je hier heel erg comfortabel zitten tijdens het Bangkok uitgaan. Ook de Passhy Bar mag je zeker niet overslaan tijdens het uitgaan in Bangkok. Dit is de perfecte plek om even bij te komen tijdens het uitgaan in Bangkok. Je vindt hier veel goedkope maar goede gerechten en daarnaast kun je hier ook kiezen uit een aantal boeken om even mee te ontspannen. Als laatst is CD Jazz Café een aanrader tijdens het uitgaan Bangkok. Hier zijn verschillende live optredens te zien.

Conclusie: uitgaan in Beijing

Het uitgaan Beijing is anders dan in Nederland. Ze kennen hier natuurlijk ook nachtclubs en daarnaast ook bars waar je, je kunt vermaken tijdens het uitgaan in Beijing. Maar daarnaast hebben ze ook andere activiteiten welke leuk zijn tijdens het uitgaan in Beijing. Karaoke is hier bijvoorbeeld heel erg populair. Ook als je niet kunt zingen is dit echt dé activiteit tijdens het Bangkok uitgaan. Daarnaast houden de Chinezen heel erg veel van bowlen. Dit is dan ook een populaire activiteit tijdens het uitgaan in Bangkok. Ook poolen is niet weg te denken uit het Bangkok uitgaan.