Uitgaan Brussel

Het Brussel uitgaan is heel erg gevarieerd en daardoor ook heel erg leuk. Je hebt hier hele leuke clubs, discotheken en cafés en het is echt een geschikte stad als jij eens goed op stap wilt gaan. Maar naast het uitgaan Brussel heeft de stad ook veel bioscopen en theaters. Brussel staat wereldwijd bekend om de jazzmuziek, klassieke muziek en de moderne dans. Het is dus ook zeker een stad waar je een culturele avond uitgaan in Brussel kunt beleven. Omdat er dus zoveel te doen is, is er voor ieder wat wils tijdens een avond uitgaan Brussel. Heb je zin om een hele nacht te dansen, dat kan! Maar heb je juist zin in een culturele avond uitgaan Brussel, dat is ook zeker mogelijk. Maar omdat er zoveel te doen en te zien is tijdens het uitgaan Brussel zie je soms door de bomen het bos niet meer. In dit artikel bespreken wij dan ook de uitgaansgelegenheden welke je zeker niet mag missen tijdens je avondje uitgaan in Brussel. Als je dit artikel bij de hand houdt tijdens je avond Brussel uitgaan dan weet je zeker dat je alle hotspots van de stad gezien hebt.

Uitgaansgebieden uitgaan in Brussel

De Grote Markt is het centrum van het Brussel uitgaan. Hierdoor zijn hier altijd veel toeristen te vinden welke genieten van het uitgaan Brussel. Je hebt hier veel terrasjes, restaurants en cafés waar jij het uitgaan in Brussel zeker goed kunt ontdekken. Het is hier allemaal wel wat duurder dan wanneer je in de zijstraatjes gaat kijken. Maar je hebt hier tijdens het uitgaan Brussel wel een prachtig uitzicht over de historische Grote Markt. Ook in de straten rondom de Grote Markt kun je het uitgaan Brussel goed ontdekken. Als je opzoek bent naar een goed restaurant dan zal je al snel uitkomen bij de (Korte) Beenhouwersstraat en de Hoedemakersstraat. Deze straten staan er namelijk om bekend om de beste restaurants te hebben. Als je tijdens het uitgaan Brussel opzoek bent naar lekkere friet dan moet je naar de Beurs. Als je het Brussel uitgaan goed wilt ontdekken dan is de Beurs ook een goede uitvalsbasis. Daarnaast is het uitgaan in Brussel ook heel leuk als je naar het St. Goriksplein of de Kolenmarkt gaat. Hier vind je namelijk alle clubs en daarnaast ook leuke barretjes voor een leuke avond uitgaan Brussel.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, brussel, belgië

Clubs Brussel uitgaan

Brussel is een hele bruisende stad als het om een avond uitgaan gaat. Fuse is de bekendste club welke je tegenkomt tijdens het uitgaan Brussel. Je kunt hier namelijk een hele avond helemaal losgaan op de beste technomuziek. Om het uitgaan Brussel bij Fuse nog beter te maken zorgen zij ervoor dat de beste DJ’s hier komen draaien. Dat zorgt ervoor dat het altijd een groot feest is bij Fuse. Dit allemaal bij elkaar opgeteld maakt Fuse een van de bekendste uitgaansgelegenheden tijdens het uitgaan in Brussel. Soho Club is ook een bekende tijdens een avond uitgaan Brussel. Als je hier binnen bent hoor je vooral groove, funk en house muziek. Tijdens het uitgaan in Brussel zal je meteen zien dat Soho Club en hele mooie dansvloer heeft. Naast dit allemaal heeft de club ook elke avond een hele mooie lichtshow. Tijdens het uitgaan Brussel kun je hier met ongeveer 1000 andere een geweldige avond beleven. Dan is Havana Disco Bar nog een goede club om een bezoekje te brengen tijdens het uitgaan in Brussel. Je kunt hier van te voren eerst een lekker hapje eten om jouw avond uitgaan Brussel compleet te maken. Op de kaart en in de muziek kom je allerlei Latijns-Amerikaanse en Spaanse invloeden tegen. Ook zijn hier regelmatig live optredens te zien tijdens het uitgaan Brussel. Samen met de live optredens en de DJ’s die hier draaien weet je zeker dat je hier een spetterende avond beleeft tijdens het Brussel uitgaan.

Bars in Brussel

Vaak gaat de lokale bevolking eerst naar een bar voordat zij een club bezoeken. Dat is ook de rede dat je veel bars tegenkomt in het Brussel uitgaan. Gecko is hierbij een bekende bar. Deze bevindt zich op het St. Goriksplein. Veel jongeren beginnen hier hun avond uitgaan Brussel. Bij de Gecko kun je heerlijke cocktails drinken maar daarnaast staan er ook heel veel verschillende biertjes op de kaart. Een leuke bar om te bezoeken tijdens het uitgaan in Brussel. L’Archiduc is ook een bekende bar tijdens het uitgaan Brussel. Het is een bar welke een heel mooi en klassiek uiterlijk heeft. Als je hier binnen bent hoor je vooral veel jazzmuziek. Daarnaast kun je hier tijdens het uitgaan Brussel vaak ook genieten van een spetterend live optreden van een jazzband. Als je hier naar binnen wilt moet je eerst aanbellen. Sounds Jazz Club is een andere bekende jazzclub tijdens het uitgaan Brussel. Hier kun je de echte jazzsfeer proeven. En dat wordt dan ook onderstreept door de muziek en door de inrichting van de bar. Tijdens het uitgaan in Brussel kun je hier wekelijks genieten van optredens van bekende jazzbands. Daarnaast bieden zij ook jonge muzikanten een kans om hun talent te laten zien. Heel bijzonder om mee te maken tijdens het uitgaan Brussel. Groupil le Fol is ook een bar welke je zeker niet mag overslaan tijdens een avond uitgaan Brussel. Voorheen zat in dit pand een bordeel maar nu kun je hier heerlijk genieten van een drankje tijdens het uitgaan in Brussel.

Conclusie uitgaan in de Belgische stad Brussel

Het Brussel uitgaan is dus heel erg spetterend en daarnaast ook heel erg gevarieerd. Je kunt hier heerlijk genieten van een speciaal biertje of een cocktail in een bar. Maar je kunt ook de hele avond dansen in een van de clubs van de stad. Dit maakt het uitgaan Brussel ook zo bijzonder. Er is voor ieder wel wat wils te vinden. Vooral jazz is heel erg belangrijk in Brussel. Dat is ook de rede dat er veel jazz bars te vinden zijn tijdens het uitgaan in Brussel.