Uitgaan Hamburg

Het Hamburg uitgaan is heel erg bruisend. Hamburg heeft namelijk verschillende uitgaansgebieden waar het uitgaan Hamburg helemaal beleefd kan worden. Hier vind je bijna alle clubs en bars welke het uitgaan Hamburg zo leuk maken. Als je er dus voor kiest om naar zo’n gebied te gaan dan weet je zeker dat je hier een leuke avond hebt omdat hier wel voor ieder wat wils te vinden is tijdens het uitgaan in Hamburg. Er wonen veel studenten in Hamburg en dat zorgt ervoor dat er ook veel clubs en bars zijn welke zich alleen op studenten richten. Daarnaast is het hier dus heel erg gemakkelijk om leeftijdsgenoten te vinden tijdens het uitgaan Hamburg. Ook door de weeks is het uitgaansleven hier dus heel erg bruisend. De studenten gaan dan namelijk de stad in en dat zorgt ervoor dat er daarvoor ook veel uitgaansgelegenheden open zijn. Maar naast clubs en bars vind je tijdens het uitgaan Hamburg ook heel erg veel casino’s. Als je dus opzoek bent naar iets anders dan een bar of een club dan is dit ook zeker mogelijk in Hamburg. Misschien kom je na het uitgaan Hamburg wel met meer geld terug dan wat je ermee naar toe neemt.

Uitgaansgebieden Hamburg uitgaan

Reeperbahn is tijdens het uitgaan in Hamburg wel het allerbekendste gebied. Reeperbahn is de rosse buurt van Hamburg. Je vindt hier tijdens het uitgaan in Hamburg veel bars en daarnaast ook andere uitgaansgelegenheden. De Reeperbahn is te vergelijken met de rosse buurt in Amsterdam. Je vindt hier tijdens het uitgaan Hamburg ook een aantal ramen waar vrouwen achter staan. Maar dit is wel heel erg beperkt ten opzichte van de Wallen. Als je opzoek bent naar een plek welke meer in het centrum ligt dan kom je bij St. George terecht. Hier vind je tijdens het uitgaan Hamburg veel hippe cocktailbars en ook een aantal clubs. Daarnaast heb je nog het Schanzenviertel wat een bekende uitgaansgelegenheid is tijdens het uitgaan Hamburg. Dit is een hele opkomende plek in Hamburg waar je veel bars en restaurants kunt vinden. En er wonen veel studenten in Altona. Dat zorgt ervoor dat dit ook een goed gebied is tijdens het uitgaan Hamburg. Je vindt hier vooral bars en clubs welke zich dus meer op het jongere publiek richten aangezien zij hier ook wonen. Het uitgaan in Hamburg kan dus op verschillende plekken en is heel erg gevarieerd.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, hamburg, duitsland

Clubs Hamburg uitgaan

Kaiserkeller is de plek waar de Beatles vroeger hebben opgetreden. Dit pand staat er nog steeds maar hierboven is een club geopend in het uitgaan in Hamburg. Je vindt hier nu namelijk de Grosse Freiheit 36. Dit is een club waar ook een concertzaal in zit waar je kunt genieten van live muziek tijdens het uitgaan Hamburg. Jong en oud kunnen zich hier tot in de vroege uurtjes vermaken tijdens het uitgaan in Hamburg. Je hoort hier namelijk de beste beats en daarnaast zijn er soms ook optredens van bekende artiesten tijdens het uitgaan Hamburg. Ook Angie’s Nightclub is een bekende nachtclub tijdens het uitgaan in Hamburg. De club is onderdeel van Schmidt Tivoli entertainment. Dit is een organisatie met meerdere clubs, restaurants en bars. Tijdens het uitgaan Hamburg zal je opvallen dat deze club onlangs verbouwd is. Het motto van deze club is ontspannen uitgaan Hamburg. Je hebt hier veel live optredens en daarnaast ook een rijk assortiment van cocktails op de kaart. Tijdens het uitgaan Hamburg komen hier vooral mensen van boven de 30. The China Lounge is ook een bekende club tijdens het uitgaan in Hamburg. Als je hier binnenkomt dan voel je vooral een Aziatische atmosfeer. Je kunt hier tijdens het uitgaan in Hamburg genieten van een hapje en een drankje. Maar daarnaast kan je hier ook lekker dansen op house, electro, R&B en top40 muziek. De China Lounge is donderdag tot en met zaterdag geopend vanaf 23 uur ’s avonds.

Bars in Hamburg

Naast grote clubs vind je tijdens het uitgaan Hamburg ook veel bars. Wil je tijdens het uitgaan Hamburg bijvoorbeeld genieten van een drankje met uitzicht op de skyline van Hamburg? Dat kan! De cocktailbar 20UP biedt dit aan. Deze bar zit namelijk in het Empire Riverside Hotel gevestigd. Je vindt deze bar tijdens het uitgaan Hamburg op de 20e verdieping van het hotel. Je komt bij deze bar alleen binnen als je, je aan de verplichte dresscode houdt. Op de website kun je een aantal impressiefoto’s opzoeken zodat je zeker weet dat je binnenkomt tijdens het Hamburg uitgaan. Herzblut is een andere bijzondere bar tijdens het uitgaan in Hamburg. Deze bar heet zo omdat het feesten bij de mensen bij deze bar in het bloed zit. Het is een club, een restaurant en een cocktailbar in een. Dit is dus een perfecte combinatie tijdens het uitgaan Hamburg. Als je voor 22:00 ’s avonds binnenkomt dan zorg je ervoor dat je geen entree hoeft te betalen tijdens je avond uitgaan Hamburg. Dit kan best veel geld schelen. Operagebouw Hamburg is ook een plek waar je op dit moment een bar kunt vinden tijdens het uitgaan Hamburg. Het gebouw is in 1955 helemaal opnieuw opgebouwd. Je kunt hier tijdens het Hamburg uitgaan vooral genieten van ballet en opera. Maar daarnaast heb je hier ook wekelijks klassieke muziekstukken. Dit is dus een perfecte plek tijdens het Hamburg uitgaan als je van klassieke muziek houdt en een rustige avond wilt.

Conclusie uitgaan in de Duitse stad Hamburg

Het uitgaan Hamburg is dus heel erg bijzonder omdat de bekendste uitgaansbuurt midden in de rosse buurt van de stad ligt. Daarnaast is het een echte studentenstad. Dat zorgt ervoor dat je tijdens het uitgaan in Hamburg ook door de weeks helemaal los kunt gaan in verschillende clubs en bars. Daarnaast is er ook veel klassieke muziek, opera en ballet te zien tijdens het uitgaan in Hamburg. Dit is ook heel bijzonder. En als je hiervan houdt is het zeker een aanrader om naar een show te gaan tijdens het uitgaan in Hamburg. Het biedt voor ieder wat wils.