Uitgaan Istanbul

Het uitgaan Istanbul is heel erg leuk omdat de stad ’s avonds en ’s nachts echt leeft. Het uitgaan Istanbul is ook heel erg divers, dat maakt het natuurlijk ook extra leuk. Aan het begin van de avond kun je op heel veel verschillende plekken dineren tijdens het uitgaan in Istanbul. Hiervoor zijn er veel trendy bars en clubs beschikbaar. Je komt tijdens het uitgaan in Istanbul echt op de mooiste plekken waar ook de mooiste interieurs te vinden zijn. Maar ook in het oude gedeelte van de stad kun je van het Istanbul uitgaan genieten. Hier worden vaak avonden georganiseerd met muziek en dans. Daarnaast vind je hier veel leuke bars waar je lokale bevolking ook graag komt tijdens het uitgaan Istanbul. Je kunt er dus voor kiezen om in het nieuwe gedeelte van de stad een leuke avond te beleven maar ook in het oude gedeelte van de stad is het heel leuk. Het ligt er net aan waar jij op dat moment zin in hebt tijdens het uitgaan in Istanbul. Wil je, je tussen de toeristen begeven of wil je juist liever met de lokale bevolking een drankje doen? Het kan allemaal tijdens het uitgaan Istanbul.

Uitgaansgebieden Istanbul uitgaan

Het uitgaan Istanbul is dus heel erg divers en speelt zich op meerdere plekken in de stad af. Veel toeristen verblijven in Sultanahmet. Daardoor is het uitgaan Istanbul hier ook heel erg druk en vooral gericht op de toeristen die er zijn. Je vindt hier tijdens het uitgaan Istanbul allerlei bars en clubs waar je, je de hele avond kunt vermaken. Daarnaast kun je in dit gedeelte van de stad ook heerlijk dineren tijdens het uitgaan in Istanbul. Maar Istanbul heeft nog veel meer uitgaanswijken welke leuk zijn tijdens het uitgaan Istanbul. Deze uitgaanswijken bevinden zich vooral aan de overkant van de Gouden Hoorn. Daarnaast liggen deze wijken vooral langs de oevers van de Bosporus. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het uitgaan Istanbul ook een heel mooi uitzicht hebt op deze oevers. Dat maakt het uitgaan Istanbul allemaal nog net wat interessanter en mooier. Je vindt hier ook allerlei bars en clubs waar jij de hele avond helemaal los kunt gaan. In deze wijken vind je ook meer lokale bevolking tijdens het uitgaan Istanbul. Bij de Europese wijk vind je ook veel uitgaansgelegenheden tijdens het uitgaan in Istanbul.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, istanbul, turkije

Clubs in Istanbul

Als je tijdens het uitgaan Istanbul opzoek bent naar een plek waar je de hele nacht kunt dansen dan kom je al snel bij Club Reina uit. Dit is een hele hippe club tijdens het uitgaan in Istanbul. Wat deze club zo bijzonder maakt is dat het een openluchtdiscotheek is. En daarnaast vind je deze club tijdens het uitgaan in Istanbul aan de voet van de brug welke over de Bosporus loopt. Dit geeft de club ook nog een hele mooie uitstraling tijdens het uitgaan Istanbul. Er passen ongeveer 2500 mensen in deze club tijdens het uitgaan Istanbul. Een heel groot gedeelte van de bezoekers van deze club behoort tot de jetset van de stad. Sommige van de bezoekers meren hier even aan met de luxe speedboot die zij hebben. Dit geeft natuurlijk extra flair aan de club tijdens het uitgaan in Istanbul. Je mag geen fotocamera meenemen naar deze club tijdens het uitgaan Istanbul. Deze wordt namelijk bij de ingang meteen in beslag genomen. Als je van te voren een tafeltje reserveert bij een van de restaurants in de club weet je zeker dat je binnenkomt tijdens het uitgaan Istanbul. Laila is een andere bekende club tijdens het uitgaan in Istanbul. Je komt hier wel alleen binnen als je er belangrijk uitziet of als je de looks hebt van een model. Maar als je hier eenmaal binnen bent dan is het een groot feest. Ook hier kun je veel bekende mensen spotten tijdens het uitgaan in Istanbul.

Bars in Istanbul

Naast de nachtclubs waar je veel VIP’s kunt spotten heeft Istanbul ook veel bars waar je terecht kunt voor een leuke avond. Gramafon is een van deze bars waar je het leuk kunt hebben tijdens het uitgaan Istanbul. Het is een hele gezellige bar waar het leuk is om een hapje te eten en een drankje te doen tijdens het uitgaan Istanbul. Vanuit dit café heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op het Tünel-plein. Dit geeft een extra dimensie aan je avond uitgaan in Istanbul. Hier rijden namelijk nog allemaal oude trams. ’s Avonds kun je hier terecht voor jazz of klassieke muziek tijdens het Istanbul uitgaan. Hayal is op dit moment de bar waar alle jongeren heen gaan tijdens het uitgaan Istanbul. Maar dat kan natuurlijk elk moment weer veranderen. Tijdens het uitgaan Istanbul hoor je hier vooral jazz- blues en popmuziek. Je kunt hier soms ook terecht voor livemuziek tijdens het uitgaan Istanbul. Elke avond vanaf 11 uur is hier wel een concert te horen tijdens het uitgaan in Istanbul. Calik is op dit moment de beste bar met live optredens tijdens het Istanbul uitgaan. Ook kun je hier terecht als je een klassieke show wilt zien tijdens het uitgaan Istanbul. Orient House heeft ook een goede reputatie tijdens het uitgaan Istanbul. Je moet tijdens het uitgaan Istanbul wel oppassen voor de oude vervallen bars en clubs. Deze staan er namelijk om bekend dat ze toeristen afpersen tijdens een avond Istanbul uitgaan.
Istanbul

Conclusie uitgaan in de Turkse stad Istanbul

Het uitgaan in Istanbul is dus echt een hele beleving. Vooral als je in een van de exclusieve clubs bent binnengekomen is het heel erg bijzonder om dit mee te maken. Vooral omdat deze clubs vooral bedoeld zijn voor de jetset van de stad. Als je hier dus een avondje mee kunt feesten tijdens het uitgaan Istanbul is dat wel heel erg bijzonder. Daarnaast moet je tijdens het Istanbul uitgaan wel goed opletten. De oude en de vervallen clubs en bars zijn vaak geen goede plek voor een toerist. Deze staan erom bekend om toeristen af te persen tijdens een avond uit.