Uitgaan Milaan

Tijdens het uitgaan Milaan zal je al snel merken dat de duurste restaurants van heel Italië hier te vinden zijn. Maar natuurlijk kun je ook van het Milaan uitgaan genieten zonder heel veel geld uit te geven. Als je goedkoop wilt eten tijdens het uitgaan Milaan moet je bij het centraal station zijn. En rond 6 uur ’s ochtends kun je al snacks halen bij verschillende cafés. Daarnaast kun je tijdens het uitgaan Milaan ook veel bars, cafés, discotheken en clubs vinden. De bars gaan vaak rond 3 uur ’s middags open en sluiten weer rond 3 uur ’s nachts. Maar gemiddeld betaal je hier ongeveer 5 euro voor een biertje tijdens het uitgaan in Milaan. Doordat er elke avond Happy Hour is tijdens het uitgaan in Milaan komt het nachtleven hier al vroeg op gang. Maar dit is niet bedoeld om zoveel mogelijk te drinken. De Happy Hours zijn vaak tussen 6 en 9 tijdens het uitgaan in Milaan. Je kunt dan van goedkope cocktails genieten en daarnaast hebben deze cafés dan ook een uitgebreid buffet waar je lekker van kunt eten voordat je geniet van een avond Milaan uitgaan. Je kunt veel cafés vinden met dit systeem.

Uitgaansgebieden uitgaan in Milaan

Er zijn verschillende wijken in de stad waar het uitgaan Milaan heel erg leeft. Navigili is een van deze wijken in Milaan waar je goed kunt uitgaan. Je vindt hier veel verschillende soorten clubs en bars waar je de hele avond kunt dansen tijdens het uitgaan Milaan. Daarnaast zijn hier ook veel van die bars aanwezig waar ze zo’n happy hour hebben. Corso di Porta Ticinese is ook een van de bekendere wijken in Milaan waar het Milaan uitgaan heel erg leeft. Je vindt hier ook allerlei verschillende soorten uitgaansgelegenheden welke het Milaan uitgaan zo leuk maken. Daarnaast heb je hier ook verschillende bars waar ze het happy hour hebben. Corso Como is ook een bekende wijk voor het uitgaan in Milaan. Ook hier vind je voor ieder wel wat wils tijdens het uitgaan Milaan. De happy hour bars zijn hier ook zeker aanwezig. Brera en Isola is ook een bekende wijk tijdens het uitgaan Milaan. Je vindt hier ook voor ieder wat wils. Dat maakt het uitgaan Milaan in deze wijken ook zo leuk en bruisend. Het uitgaan in Milaan is dus heel erg leuk en gevarieerd. En er is voor ieder wel wat leuks te vinden in elke wijk.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, milaan, italië

Clubs Milaan uitgaan

Het uitgaan Milaan kent heel veel clubs. Il Gattropado café is een van de clubs in het Milaan uitgaan ook al doet de naam anders vermoeden. Dit was vroeger een kerk maar het is omgebouwd tot een club. Dat maakt het uitgaan in Milaan hier meteen al heel bijzonder. Op dit moment is dit een van de hipste clubs tijdens het uitgaan in Milaan. Als je tijdens het uitgaan Milaan opzoek bent naar knappe Italiaanse mannen of vrouwen dan moet je zeker een bezoekje brengen aan deze club. Deze club maakt tijdens het uitgaan Milaan gebruik van het happy hour. Je kunt hier dus voor 8 euro een drankje drinken en daarnaast ook gebruik maken van het buffet in de club. Later op de avond komt de DJ en dan kan je avond uitgaan Milaan losbarsten. Het Just Cavalli café is ook een hele bekende club tijdens het uitgaan Milaan. Dit is een perfect park voor een romantische cocktail of een leuk afspraakje. De club ligt in het Sempione park aan de voet van de Branca toren. Dit is dus een hele leuke en exclusieve locatie voor een avond uitgaan in Milaan. De stoelen worden door Roberto Cavalli gemaakt en deze worden elke 6 maanden veranderd. En daarnaast zie je hier tijdens het uitgaan in Milaan ook goudvissen rondzwemmen. Deze vissen zitten in een stijlvolle kom welke op elke tafel staat. Dit geeft een hele exclusieve sfeer tijdens het uitgaan in Milaan.

Bars in Milaan

Naast grote clubs heeft het Milaan uitgaan ook veel bars waar je, je gemakkelijk de hele avond kunt vermaken met een drankje. Tocqueville is een van deze bars. Dit is een van de bekendste bars tijdens het uitgaan Milaan. Het interieur van de bar doet je denken aan de 70’s. En daarnaast hoor je hier tijdens het uitgaan Milaan veel commerciële house muziek. Daarnaast kun je hier veel VIP’s spotten tijdens het uitgaan Milaan. Nausicaa is ook een van de bekendere bars welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Milaan. Je hoort hier vooral veel hip-hop en latin muziek. Als je hiervan houdt is dit dus de perfecte bar voor jou tijdens het uitgaan in Milaan. Alcatraz is een bar tijdens het uitgaan Milaan wat eigenlijk alles wel aanbiedt. Het is namelijk een discotheek, een bar, een restaurant en een concerthal in een. Dit biedt dus voor ieder wat wils tijdens het uitgaan Milaan. Je kunt hier heel veel internationale concerten vinden tijdens het uitgaan Milaan. De locatie van deze plek was voorheen een industriële fabriek. Bar Magenta is ook een bekende bar tijdens het uitgaan in Milaan. Deze bar is een hele fijne en een rustige bar. Als je dus zin hebt in een rustige avond tijdens het uitgaan Milaan dan ben je hier echt op je plek. B4 is ook een andere bekende bar tijdens het uitgaan Milaan. Hier hanteren ze ook het happy hour. Tijdens dit buffet is het hier ook altijd heel erg druk.

Conclusie uitgaan in de Italiaanse stad Milaan

Het Milaan uitgaan is heel erg anders dan dat wij in Nederland kennen. Je hebt hier dus het happy hour waar het niet gaat om het dronken worden maar juist om het goedkope buffet waarvan je gebruik kunt maken. Daarnaast zijn de drankjes die je in Milaan koopt wel vaak duurder dan wat wij in Nederland gewend zijn. Hou hier dus van te voren rekening mee. Er zijn ook veel luxe en chique clubs te vinden tijdens het uitgaan Milaan. Deze zijn ook anders dan wij in Nederland kennen. Dit is dus leuk om mee te maken.