Uitgaan New York

Het uitgaan New York is heel erg leuk en kan ook heel erg veranderlijk zijn. De ene dag kan een club namelijk helemaal booming zijn terwijl deze club de dag erna een hotspot is voor toeristen. Dat is een typische situatie tijdens het New York uitgaan. New Yorkers houden enorm veel van uitgaan. En dat zorgt er ook voor dat er tijdens het uitgaan in New York altijd heel erg veel te doen is. In New York is het uitgaan eigenlijk heel erg natuurlijk. Dat zorgt er ook voor dat er tijdens het New York uitgaan veel clubs en bars zijn om uit te kiezen. Omdat er tijdens het New York uitgaan veel te doen is, is het natuurlijk heel erg lastig om te kiezen waar je heen wilt. Dat is ook de rede dat wij hier de leukste plekken voor jou op een rijtje hebben gezet. Het uitgaan New York kan namelijk heel erg overweldigend zijn. Maar dat zorgt er wel voor dat het uitgaan New York heel erg anders is dan het uitgaan in Nederland. Dat is ook de rede dat je zeker van het uitgaan New York moet genieten als je in de stad bent.

Uitgaansgebieden uitgaan in New York

Manhattan is een van de gebieden in de stad waar het uitgaan in New York heel erg levendig en bruisend is. Er zijn hier veel knusse restaurantjes waar je heel erg lekker kunt eten en gezellig kunt kletsen met het gezelschap met wie je bent. Maar daarnaast kun je hier ook de grootste clubs vinden tijdens het uitgaan New York. En die grootste clubs moet je zeker bezoeken op het moment dat je in New York bent. Uitgaan New York heeft zo’n andere beleving dan het uitgaan in Nederland en dat merk je heel erg goed in deze grote clubs. Ook vind je tijdens het uitgaan New York in Manhattan de nieuwste en de leukste hotspots van heel New York. Je moet er hierbij wel aan denken dat het deurbeleid ook een stuk strenger is bij het uitgaan New York. Ook komen er in clubs ook veel bekende mensen tijdens het uitgaan in New York. Dat maakt het deurbeleid nog een stuk strenger. Tijdens het uitgaan New York moet je vaak op de lijst staan als je ergens binnen wilt komen. Ook mag je in de grootste clubs echt geen foto’s maken binnen.

Clubs New York uitgaan

Voor New Yorkers is een avond dansen het ultieme vermaak. Ze zien dit echt als een manier om wat stoom af te blazen van het drukke leven. Daarom kom je ook veel clubs tegen in het New York uitgaan. Er zitten veel grote clubs in Manhattan waarvan alleen New Yorkers precies weten waar ze zitten. Maar de laatste tijd zijn er ook wat nieuwe clubs geopend in het uitgaan New York. Deze bevinden zich vooral in Brooklyn. Tijdens het uitgaan New York kun je bij sommige clubs ook echt een VIP behandeling verwachten. Maar hier betaal je dan ook zeker heel erg veel geld voor. Mehanata is een van de grote clubs welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in New York. Het is een club welke in handen is van Bulgaren. Tijdens het uitgaan New York zal je hier vooral veel gypsies en vodka tegenkomen. Lavo is een andere grote club tijdens het uitgaan in New York. Tijdens een avond uitgaan New York hoor je hier vooral hip-hop, house en EDM. De DJ’s mixen deze stijlen met elkaar en zo ontstaat er een nieuwe stijl die leuk is voor iedereen. Het New York uitgaan is hier dus ook heel leuk omdat er muziek wordt gedraaid waar iedereen wel op kan dansen. The Jane Hotel is ook een club welke je tegenkomt in het uitgaan New York. Elke zondag wordt hier een dansfeestje georganiseerd tijdens het uitgaan in New York. Deze worden in de ballroom van het hotel georganiseerd.

Bars in New York

Naast clubs heeft de stad ook heel veel bars welke je snel tegenkomt tijdens het New York uitgaan. The Dead Rabbit is een van deze barretjes. De bar heeft een Belfast achtig uiterlijk en is echt een toevoeging aan het New York uitgaan. De eigenaar van de bar is ook een Ier en dit merk je aan alles tijdens een avond uitgaan in New York. De tavern waar de bar in gevestigd zit komt uit de 19e eeuw. Dit geeft echt extra flair aan de bar tijdens het uitgaan New York. Eigenlijk zal je zien dat dit een soort saloon is. De Clover Club is ook een bekende bar in het uitgaan New York. Je kunt hier heerlijke cocktails drinken tijdens het uitgaan in New York. Het is een bar met een heel bijzonder uiterlijk. Je komt hier tijdens het uitgaan New York terecht in een soort Victoriaans ogende bar. Dit lijkt zo door de lederen stoelen en de marmeren tafels. Echt een plaatje tijdens het New York uitgaan. Een andere bar welke je niet mag missen tijdens het uitgaan in New York is Carroll Gardens. Hier werken namelijk hele leuke en gezellige mensen. Daarnaast zijn zij heel erg serieus over de drankjes die hier geschonken worden tijdens het uitgaan New York. Er wordt een soort van sombere sfeer gecreëerd tijdens het uitgaan New York. Dat maakt ook juist deze bar zo bijzonder. Uitgaan New York is niet compleet als je niet in een van deze bars bent geweest.
New York

Conclusie uitgaan in de Amerikaanse stad New York

Het uitgaan New York is heel anders dan in Nederland. Ten eerste is het uitgaan New York een stuk duurder dan het uitgaan in Nederland. En daarnaast is er een veel strenger deurbeleid dan in Nederland. Maar het uitgaan New York maakt een hoop goed. Het is namelijk wel heel erg bijzonder en heel erg leuk om een avond uit te gaan in New York. Je hebt veel kans dat je bekende mensen tegenkomt en daarnaast maakt de sfeer in de clubs en de bars het helemaal goed dat je zoveel betaalt.