Uitgaan Parijs

De reputatie van het uitgaan Parijs is al jarenlang legendarisch. Parijs is eigenlijk al jarenlang de bakermat van de nieuwe en vernieuwende uitgaansconcepten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Moulin Rouge. Je vindt hier tijdens het uitgaan Parijs veel hippe clubs, leuke wijnbars, trendy loungebars, chique danssalons en daarnaast ook heel veel leuke terrassen. Tijdens het uitgaan Parijs hoeft helemaal niemand zich te vervelen. In Parijs is er voor iedereen wel wat leuks te doen. Er zijn veel verschillende uitgaansgebieden waar elke avond wel wat te beleven is in het Parijs uitgaan. Maar natuurlijk is Parijs ook de stad van de liefde. Dat is ook de rede dat je veel leuke en kleine restaurantjes tegenkomt tijdens het uitgaan in Parijs. Hier kun je samen met je geliefde genieten van elkaar en van heerlijk eten. Maar omdat het uitgaan Parijs zoveel te bieden heeft kan het zijn dat je het overzicht een beetje kwijt raakt. Je wilt tijdens het uitgaan in Parijs natuurlijk zoveel mogelijk hotspots zien en dat is ook logisch, je komt hier niet elke dag. In dit artikel vind je alle hotspots welke zeker een bezoekje waard zijn tijdens het uitgaan in Parijs. Zo sla je sowieso niks over.

Uitgaansgebieden Parijs uitgaan

Parijs is een hele grote stad. Dat is ook de rede dat er meerdere uitgaansgebieden zijn welke leuk zijn om te bezoeken tijdens het uitgaan Parijs. Men denkt namelijk bij Parijs vooral aan de romantische sfeer van de stad. Maar juist het uitgaan Parijs is ook echt een bezoekje waard en is ook echt noemenswaardig. Je vindt hier in verschillende gebieden allerlei verschillende soorten uitgaansgelegenheden tijdens het uitgaan in Parijs. Het nachtleven van de stad wordt niet meteen gelinkt aan een bruisende stad met veel discotheken. Maar tijdens het uitgaan Parijs zal je toch zeker wel een aantal discotheken tegenkomen. Le Marais is een gebied in de stad waar het altijd bruisend is tijdens het uitgaan Parijs. Je vindt hier tijdens het Parijs uitgaan veel discotheken en kleine barretjes waar je de hele avond door kunt gaan. En rondom Place de Bastille vind je ook een groot uitgaansgebied. Dit gebied is vooral bekend bij jongeren en studenten welke zin hebben in een avond uitgaan Parijs. Maar als je juist met je geliefde op zoek bent naar een leuke avond uitgaan Parijs dan is dit ook mogelijk. Montmarte is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, parijs, frankrijk

Clubs uitgaan in Parijs

Je hoeft je ’s avonds echt niet te vervelen tijdens het uitgaan Parijs, dat is zeker. De verveling tegengaan doe je door een van de clubs van de stad te bezoeken. Discotheek La Scala is een van de hotspots die je tegenkomt tijdens het uitgaan Parijs. Dit is een van de mega-discotheken welke je tegenkomt tijdens een avondje uitgaan in Parijs. Hier vind je jongeren van over de hele wereld welke echt op zoek zijn naar een feestje in het Parijs uitgaan. Hier wordt een avond uitgaan Parijs echt een groot feest. Uit je dak gaan is hier namelijk het motto. La Loco is een andere club welke je zeker niet mag missen tijdens het uitgaan in Parijs. Het is een grote discotheek recht naast de Moulin Rouge. Dit geeft de discotheek extra flair tijdens het uitgaan Parijs. Dit is op dit moment al jarenlang de discotheek van Parijs. Dit komt omdat hier vaak internationale DJ’s draaien tijdens het uitgaan Parijs. Je hebt hier verschillende zalen en daardoor kun je hier ook genieten van verschillende muziekstijlen tijdens het uitgaan in Parijs. Je hoort hier house maar daarnaast ook dance en ook techno. Tijdens het uitgaan Parijs heb je hier sowieso een top avond. Cabaret Club is een andere bekende discotheek tijdens het uitgaan Parijs. Dit is ook een hele bekende club bij de Parijzenaren zelf. Je hoort hier voornamelijk veel R&B op een avond uitgaan in Parijs. Maar ze draaien ook weleens andere muziek om ieder wat wils te geven.

Bars in Parijs

Naast alle grote clubs welke je tegenkomt tijdens het Parijs uitgaan heb je in Parijs ook veel leuke bars waar je de hele avond plezier kunt hebben. Bij Lido kom je tijdens een avond uitgaan in Parijs echt ogen en oren te kort. Dit door de entertainment van deze bar. Er treed hier regelmatig een dansgroep op tijdens het uitgaan Parijs. Je kunt hier van 70 verschillende topartiesten genieten tijdens het uitgaan in Parijs. En daarnaast heeft de bar ook drieëntwintig verschillende decors om het uitgaan Parijs net wat specialer te maken. Lido staat echt voor de Franse geschiedenis en de nostalgie van de stad. Crazy Horse is een bar welke erotisch getint is maar zeker niet vulgair is. Je wordt hier tijdens een avond uitgaan Parijs helemaal gek gemaakt met de acts en de danseressen welke hier optreden. Tijdens een avond uitgaan in Parijs word je hier steeds op het verkeerde been gezet door deze danseressen. Harry’s New York Bar is de oudste cocktailbar van heel Europa. Zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je avond uitgaan in Parijs. Door New York in de naam te plaatsen word je op het verkeerde been gezet want de bar is wel echt helemaal Frans. Bloody Mary werd in Parijs bedacht dus dit is ook een van de drankjes op de kaart. Drink hier dus een lekkere Bloody Mary tijdens het Parijs uitgaan en bekijk de stad daarna met hele andere ogen!
Parijs

Conclusie uitgaan in de Franse stad Parijs

Het Parijs uitgaan is echt legendarisch te noemen. Dit door de verschillende gebieden waar je een avond helemaal los kunt gaan tijdens het uitgaan Parijs. Maar natuurlijk ook door de Moulin Rouge en de verschillende barretjes die hier zijn. De Moulin Rouge hebben wij in Nederland niet en dat maakt het Parijs uitgaan hier juist ook zo bijzonder en leuk. Geniet in een van de barretjes van een heerlijke cocktail. Maar je kunt tijdens het uitgaan Parijs ook de hele nacht helemaal losgaan in een van de grote clubs van de stad. Daarnaast kun je hier ook een romantische avond beleven met je geliefde.