Uitgaan Porto

Het uitgaan Porto kent een tal van mogelijkheden. Je kunt natuurlijk plaatsnemen op een van de terrassen in de stad, maar dit is eigenlijk alleen lekker in de lente en in de zomer. Maar deze terrassen bevinden zich wel aan de rivier die door de stad heen loopt. Dit geeft dus een goede sfeer en een mooi uitzicht tijdens het uitgaan Porto. Als je, je tijdens het uitgaan Porto wilt mengen met de locals dan kan dit natuurlijk ook. Als je zon ondergaat dan merk je direct dat er overal mensen vandaan komen welke willen genieten van het uitgaan in Porto. Zij staan overal gewoon lekker op straat te genieten van een drankje terwijl er muziek uit de boxen klinkt. Dit is een hele bijzondere ervaring tijdens het uitgaan Porto, vooral omdat wij dit in Nederland niet echt kennen. Het grootste gedeelte van het Porto uitgaan speelt zich eigenlijk ook af op straat. Je ziet dan overal grote groepen jongeren of oudere mensen welke hier een leuke avond beleven in het Porto uitgaan. Maar je kunt natuurlijk ook overdekt uitgaan in Porto. Je vindt hier namelijk ook veel clubs en bars tijdens het uitgaan in Porto.

Uitgaansgebieden Porto uitgaan

Ribeira is een wijk welke aan de Duoro ligt. Dat betekent dat hier veel terrassen te vinden zijn tijdens het uitgaan Porto. Hier is het dus vooral in de lente en in de zomer heel erg druk en wordt het allemaal druk bezocht door toeristen en lokale bevolking. Je kunt ook aan de overkant van de rivier genieten van het uitgaan Porto. Dan kom je bij Gaia terecht. Ook hier vind je veel terrassen tijdens het uitgaan Porto waar je lekker kunt genieten van een hapje en een drankje en natuurlijk het lekkere weer. Als je, je wat meer met de locals wilt mengen tijdens het uitgaan in Porto dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Gaieria de Paris is dan een straat waar je heen moet gaan. Samen met Candico dos Reis en Conde de Vizela vormen deze straten het middelpunt van het uitgaan Porto. Hier vind je ook de meeste mensen op straat welke daar lekker wat drinken en genieten van elkaar tijdens het uitgaan in Porto. Er zijn ook een aantal grote clubs welke zich net buiten de stad bevinden. Maar deze zijn ook zeker een bezoek waard tijdens het uitgaan Porto.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, porto, portugal

Clubs Porto uitgaan

Het Porto uitgaan speelt zich dus vooral af op de straten. Maar dit kan natuurlijk eigenlijk alleen in de lente of in de zomer. Dat is ook de rede dat je wel een aantal clubs tegenkomt tijdens het uitgaan in Porto. Act is een van de bekendste clubs tijdens het uitgaan Porto. Deze club is niet alleen een club waar je komt dansen. Er worden ook events georganiseerd in deze club tijdens het uitgaan Porto. Deze events zijn vooral gebaseerd op mode, muziek en kunst. Dit is dus heel erg bijzonder om mee te maken tijdens het uitgaan in Porto. En naast dit allemaal draaien hier ook verschillende DJ’s om jouw avond uitgaan Porto compleet te maken. Deze DJ’s draaien vooral house, pop en hip-hop. Aniki Bobo is een andere club welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Porto. Het is een club welke maar een paar stappen vanaf de rivier verwijderd ligt. Tijdens je avond uitgaan Porto heb je dus ook een heel mooi uitzicht als je in deze club bent. Je hebt hier 3 verschillende zalen waar tijdens een avond uitgaan Porto ook verschillende muziekstijlen te horen zijn. Industria is de derde nachtclub welke je niet mag missen tijdens het uitgaan in Porto. Dit is een club waar je allerlei verschillende muziekstijlen hoort. Je hoort hier tijdens een avond uitgaan in Porto van drum ‘n’ bass tot reaggae. Er passen hier ongeveer 1000 mensen in welke de avond van hun leven kunnen beleven met een lekker drankje en leuke muziek.

Bars in Porto

Tijdens het uitgaan Porto kom je ook veel bars tegen. Tijdens het uitgaan in Porto moet je zeker een bezoek gebracht hebben aan een van de portkelders in Gaia. Zodra je in Porto aankomt zie je direct de verschillende porthuizen al. Dit komt door de grote uitgangborden die ze op de kelders hebben hangen. Dit is zo bijzonder tijdens het Porto uitgaan omdat alle grote en bekende portmerken hier wel vertegenwoordigd zijn. Tijdens het uitgaan Porto kun je in deze kelders rondleidingen krijgen en aan het einde van deze rondleiding heb je hier een portproeverij. Solar de Vinho is een bar tijdens het uitgaan Porto speciaal voor mensen welke voor de port naar de stad gekomen zijn. Al de port die over is wordt aan het einde van de dag aan deze bar geschonken. Je kunt hier tijdens het uitgaan Porto dus port proeven van verschillende kwaliteiten. Café Majestic is een bar welke in een heel oud gebouw gevestigd is. Dit geeft dus een heel mooi uiterlijk tijdens het uitgaan Porto. De stamgasten die je hier tegenkomt tijdens het uitgaan Porto zijn intellectuelen, kunstenaars en schrijvers. Nata Lisboa is ook een hele leuke bar tijdens het uitgaan Porto. Je kunt hier in de lente en in de zomer ook op het terras genieten van een drankje. Je kunt hier ook lekker goedkoop ontbijten ’s ochtends. Confeitaria do Bolhao is ook een bar welke je niet mag missen tijdens het uitgaan Porto.

Conclusie uitgaan in de Portugese stad Porto

Het uitgaan Porto is anders dan wij deze in Nederland kennen. Het Porto uitgaan speelt zich namelijk vooral op straat af in de lente en de zomer. Iedereen komt hier dan samen om gezellig naar muziek te luisteren en te drinken. Het uitgaan in Porto onderscheid zich ook van Nederland door de vele portkelders. Je moet hier zeker geweest zijn tijdens het uitgaan in Porto. Je kunt hier namelijk een rondleiding krijgen door de kelders en daarna kun je naar hartenlust port proeven. Deze flessen kun je ook direct aanschaffen en als je meerdere flessen koopt dan krijg je vaak korting.