Uitgaan Praag

Als je geniet van het uitgaan in Praag dan hoef jij je zeker niet te vervelen. Dat komt omdat je hier echt van alles tegenkomt waar je kunt genieten van het Praag uitgaan. Je hebt namelijk allemaal verschillende soorten pubs, bars, clubs en nightclubs. Dit maakt het uitgaan Praag heel erg leuk en je vindt hier dus voor ieder wat wils. Praag heeft verschillende uitgaansgebieden waar het uitgaan Praag heel erg leuk is. In elk gebied vind je wat anders. Zo heb je tijdens het uitgaan in Praag bijvoorbeeld een gebied met jazz clubs en daarnaast heb je ook gebieden met echte grote clubs. Als je ervoor kiest om een beetje buiten het toeristische centrum een avond uitgaan Praag te beleven dan zijn de prijzen van de drankjes ook nog lager. Het uitgaan Praag is dus heel erg divers door het grote aanbod aan verschillende uitgaansgelegenheden. Maar daarnaast kun je tijdens het Praag uitgaan dus ook de keuze maken of je met andere toeristen uit wilt gaan of dat je liever een avondje hebt met de lokale bevolking. Omdat alles heel goed is verdeeld in wijken is het ook heel erg gemakkelijk om in de juiste buurt uit te komen tijdens het Praag uitgaan.

Uitgaansgebieden uitgaan Praag

De toeristen hebben een soort eigen gebied waar zij veel te vinden zijn tijdens het uitgaan Praag. Dit is namelijk bij de Oude stad (Stare Mesto) en bij de Nieuwe stad (Nove Mesto). Hier vind je tijdens het uitgaan in Praag veel toeristen omdat zij hier allemaal verzamelen voor een avondje uitgaan in Praag Tijdens het Praag uitgaan vind je deze toeristen vooral rond het Wenceslas Plein en de straten die daar omheen liggen. Maar het kan natuurlijk zijn dat jij geen zin hebt in het toeristische gebied tijdens het uitgaan Praag. Als je een paar honderd meter bij het plein vandaan loopt kom je meer in het gebied waar de lokale bevolking geniet van het uitgaan in Praag. Het grootste voordeel als je hier het Praag uitgaan gaat ontdekken is dat de prijzen van de drankjes hier ook lager liggen. En daarnaast heb je hier tijdens het uitgaan Praag meer het gevoel dat je in Tsjechie bent. Ook rondom het kasteel in Hradcany kun je genieten van het uitgaan in Praag. Hier vind je namelijk ook uitgaansgebieden. Je vindt hier vooral bars en jazz clubs tijdens het uitgaan in Praag.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, praag, tsjechië

Clubs Praag uitgaan

Het uitgaan Praag is heel erg goedkoop. Vooral als je dit vergelijkt met wat wij in Nederland gewend zijn om te betalen. Als je ongeveer 20 euro meeneemt als je uitgaat in Praag dan kun jij je hier prima de hele avond mee vermaken en je kunt dan ook de hele avond met een drankje in je hand staan. Dat is in Nederland natuurlijk wel een ander verhaal. Maar omdat je natuurlijk wel alles uit je avond uitgaan Praag wilt halen kun je hieronder lezen wat de leukste clubs zijn van de stad. Karlovy Lazne is een van de grootste clubs die je vindt tijdens het Praag uitgaan. De club heeft 7 verdiepingen en eigenlijk is dit de grootste club van heel centraal Europa. Dit is dus al een goede rede om deze club te bezoeken tijdens het uitgaan Praag. In de kelder van de club heb je gratis WiFi tijdens het Praag uitgaan. Ook staan hier voetbaltafels waarvan je gratis gebruik mag maken tijdens het uitgaan in Praag. Op elke verdieping van de club hoor je een andere muzieksoort tijdens het Praag uitgaan. Club Roxy is de beste club die je tegenkomt tijdens het uitgaan Praag. Misschien is dit wel de beste club van heel Tsjechië. De club is tijdens het uitgaan Praag te vinden in het centrum van de stad. Je vindt hem dichtbij het oude stadsplein. De club heeft tijdens het uitgaan in Praag een echte cultstatus en daarom draaien hier ook alleen maar bekende DJ’s.

Bars in Praag

Naast alle grote clubs welke je vindt tijdens het uitgaan in Praag zijn hier ook veel leuke en kleine barretjes te vinden. Ook de mensen die in Praag wonen zijn helemaal gek op cocktails en dat zie je al snel terug aan de barretjes tijdens het Praag uitgaan. Bar en Books is bijvoorbeeld een hele bekende en stijlvolle bar tijdens het uitgaan Praag. De bar vind je tijdens het uitgaan Praag in de wijk Vinobrady. Tijdens het uitgaan in Praag kun je hier genieten van een selectie dranken die op de kaart staan. Zij zijn heel kritisch dus alle drankjes die je hier drinkt tijdens het uitgaan in Praag zijn van goede kwaliteit. Bombay Bar is ook een hele leuke bar welke je snel tegenkomt tijdens het uitgaan Praag. Je vindt deze bar op een korte loopafstand van het Oude Stadsplein. Dit is dus een hele centrale locatie tijdens het uitgaan Praag en daardoor een goede uitvalsbasis. Bij deze cocktailbar zal je een groot internationaal publiek tegenkomen tijdens het uitgaan Praag. Daarnaast drink je hier heerlijke cocktails en is het hier altijd gezellig druk. Lokál is een bar welke je tegenkomt in het Oude Centrum tijdens het uitgaan in Praag. Deze bar is echt een unieke gelegenheid om een heerlijk biertje te drinken in het Praag uitgaan. Dat komt omdat deze bar echt de authenticiteit heeft van een biergarten. Dit is heel bijzonder om te zien tijdens het uitgaan in Praag.
Praag

Conclusie uitgaan in de Tsjechische stad Praag

Het uitgaan in Praag is goedkoper dan in Nederland. Dat is natuurlijk al een heel groot voordeel. Daarnaast heeft Praag een aantal hele grote clubs, de grootste club van Centraal Europa bevindt zich zelfs in Praag. Dit is zeker een bezoekje waard als je ooit van het uitgaansleven in Praag wilt gaan genieten. Daarnaast heb je in Praag een gedeelte waar veel toeristen komen tijdens het uitgaan Praag maar is er ook een gedeelte van de stad waar juist veel lokale bevolking komt. Je kunt dus tijdens het uitgaan in Praag zelf kiezen of je meer zin hebt in toeristen of juist niet.