Uitgaan Shanghai

Het uitgaan Shanghai is in de laatste jaren heel erg veel veranderd. Dat komt omdat de stad het communistische imago snel van zich af heeft weten te schudden. Er zijn hier in de laatste jaren heel erg veel wolkenkrabbers bijgekomen. Maar daarnaast is het uitgaan Shanghai ook beter geworden. Dit door alle nachtclubs welke er in de laatste jaren zijn bijgekomen. Ook vind je hier veel westerse bars tijdens het uitgaan Shanghai. Het is de stad in China met een hele jonge bevolking en veel expats. Dat is ook de rede dat dit een van de hipste steden is om het uitgaan te ontdekken. Naast nachtclubs kun je ook heel erg lekker eten tijdens het uitgaan in Shanghai. De avond uit begint natuurlijk met lekker eten. Dat is ook de rede dat je tijdens het uitgaan in Shanghai veel restaurants vindt. Maar naast restaurants kent de stad ook veel bars waar het Shanghai uitgaan goed vertegenwoordigd is. Je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens een avond uitgaan Shanghai. Er zijn ook veel verschillende gebieden in de stad waar het uitgaan in Shanghai goed te beleven is.

De uitgaansgebieden van Shanghai

De Bund is een van de wijken in de stad waar het uitgaan Shanghai goed vertegenwoordigd is. Ook de architectuur is een heel erg belangrijk aspect van dit gedeelte van de stad. Je vindt hier tijdens het uitgaan Shanghai veel zijstraten waar de grootste clubs van de stad te vinden zijn. Ook de Franse Concessie is een belangrijke wijk tijdens het uitgaan Shanghai. Dit is een wijk waar je nog veel gebouwen uit de Franse koloniale tijd kunt terugvinden. Het is een heel belangrijk district tijdens het uitgaan in Shanghai. De Bund moet het vooral hebben van de grote clubs. Maar in de Franse concessie vind je vooral veel bars tijdens het uitgaan Shanghai. Hengsanlu is een buurt in deze wijk waar je echt terecht moet tijdens het uitgaan Shanghai. Bars zijn hier maar een korte tijd populair. Dit duurt namelijk totdat nieuwe bars de deuren open tijdens het uitgaan in Shanghai. Naast de bars vind je ook een aantal alternatieve clubs in deze wijk tijdens het uitgaan in Shanghai. Rond Jing’an bevinden zich ook veel uitgaansgelegenheden tijdens het uitgaan Shanghai. Overdag is dit een populaire toeristische attractie en ’s nachts kun je hier terecht voor een avond uitgaan in Shanghai.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, shanghai, china

Clubs in Shanghai

MINT is een van de grootste nachtclubs tijdens het uitgaan in Shanghai. Het is een mooie en moderne ingerichte nachtclub. Daarnaast heeft deze nachtclub ook een aquarium vol met haaien wat een avond uitgaan Shanghai nog net wat specialer maakt. Je kunt hier tijdens het uitgaan Shanghai dus dansen met een uitzicht op deze haaien. Daarnaast heeft deze nachtclub verschillende zalen waar je ook verschillende soorten muziek hoort tijdens het uitgaan in Shanghai. Tijdens het uitgaan Shanghai vind je hier vooral een internationaal en een jong publiek. Maar als je tijdens het uitgaan Shanghai opzoek bent naar een club waar de gemiddelde leeftijd iets hoger ligt dan is dit ook zeker mogelijk. Bar Rouge is hierbij echt een aanrader. Dit is namelijk een nachtclub in het Shanghai uitgaan met een prachtig dakterras. Op dit terras heb je een uitzicht op de mooie skyline van de stad. Daarnaast heeft deze club ook echt een dresscode. Als je, je hier niet aanhoudt dan kom je hier ook niet binnen tijdens het uitgaan in Shanghai. Ook komen hier regelmatig internationale DJ’s draaien tijdens het uitgaan Shanghai. Le Baron is een van de alternatieve nachtclubs welke je tegenkomt tijdens het uitgaan in Shanghai. Het is een internationale keten met een vestiging in Shanghai. Ook The Shelter is een aanrader als je opzoek bent naar een alternatieve nachtclub tijdens het uitgaan Shanghai. Deze club bevindt zich namelijk letterlijk onder de grond. Dit geeft een speciaal effect tijdens het uitgaan Shanghai. Ook Arkham bevindt zich onder de grond.

Bars in Shanghai

Barbossa is een bar welke heel erg stijlvol is. Dit is namelijk een romantische lounge welke midden in People’s Park ligt. Dit geeft een heel erg mooi effect tijdens het uitgaan Shanghai. Deze bar heeft een unieke Arabische aankleding. Dit geeft een hele bijzondere sfeer tijdens het uitgaan Shanghai. Ook kun je hier een lekker hapje eten voordat je avond uitgaan in Shanghai begint. De bar heeft een Spaanse keuken. Er zijn ook veel bars welke speciaal gericht zijn op westerse expats. Big Bamboo is hier een heel erg goed voorbeeld van. Dit is een van de populairste en gemoedelijkste bars tijdens het uitgaan Shanghai. Er hangen hier veel schermen waarop je sport kunt kijken tijdens het uitgaan Shanghai. Je kunt hier even helemaal tot rust komen voor of na een drukke avond in het Shanghai uitgaan. In het Donghu Hotel zit een hele gezellige cocktaillounge verborgen. Vodka is het lievelingsingrediënt van de eigenaar. Daarom zit dit ook in 80% van de drankjes verwerkt. Ben je dus een liefhebber van cocktails en van vodka, dan is deze bar zeker een aanrader tijdens het uitgaan Shanghai. Als je opzoek bent naar een bar waar je ook Chinese bevolking vindt tijdens het uitgaan Shanghai dan is Dada Bar een aanrader. Het is een hele relaxte en comfortabele omgeving. Je kunt hier ook dansen tijdens het Shanghai uitgaan. Er draaien hier namelijk vaak internationale DJ’s. De muziek welke hier te horen is verschilt elke dag.

Conclusie: uitgaan in Shanghai

Het uitgaan in Shanghai is dus heel erg gevarieerd en uiteenlopend. De stad heeft het communisme heel erg snel van zich afgeschud en dat is ook heel erg goed te zien in het nachtleven van de stad. Bars zijn hier vaak maar heel kort populair. Dit duurt namelijk maar totdat er een nieuwe bar opent en deze weer populair is. Naast bars heeft de stad ook een aantal grote nachtclubs. Deze zijn vooral heel erg bekend onder de jongeren en de studenten in de stad. Maar ook aan de westerse bevolking is gedacht. Dit door middel van de westerse bars in de stad.