Uitgaan Wenen

Het uitgaan Wenen is niet heel erg bekend. De stad is namelijk niet een van de party steden van Europa. Maar er is hier zeker wel een heel erg goed nachtleven te vinden. Je vindt hier niet veel grote clubs tijdens het uitgaan Wenen maar dit wordt heel goed gecompenseerd door het grote aantal kleine clubs in de stad. Tijdens het Wenen uitgaan zal je vooral veel Weense elektronische muziek horen. Je hoort hier alle nieuwe trends op het gebied van deze muziek tijdens het uitgaan in Wenen. Daarnaast vind je heel erg veel lounge clubs en bars tijdens het uitgaan Wenen. Deze clubs en bars zijn vooral heel erg populair bij de jongeren in Wenen. Er zijn wel veel clubs waar je tijdens het uitgaan Wenen alleen naar binnen mag als je, je aan de kledingvoorschriften houdt. Als je de bijlage van de Partytimer leest dan ben je helemaal op de hoogte van wat er in is tijdens het uitgaan in Wenen. Deze bijlage vind je elke week bij de krant Falter. Als je deze in de gaten houdt dan weet je dus wat er in is tijdens het uitgaan in Wenen.

Uitgaansgebieden Wenen uitgaan

Ondanks dat het uitgaan Wenen niet heel populair is in Europa heeft de stad wel een heel erg bruisend nachtleven. Dit zal je dus nog verbazen als je dit eens uitprobeert tijdens je stedentrip Wenen. De meeste uitgaansgelegenheden vind je midden in het centrum tijdens het uitgaan in Wenen. Maar ook in de Joodse wijk vind je heel erg veel uitgaansgelegenheden tijdens het uitgaan in Wenen. Je vindt deze uitgaansgelegenheden dan vooral rond de Ruprechtskirche. Dit gebied staat ook wel bekend als de Bermuda Dreieck (Bermudadriehoek). Tijdens het uitgaan Wenen vind je hier allerlei verschillende uitgaansgelegenheden. Denk hierbij dus aan een aantal grote clubs maar er zitten hier vooral heel veel kleine clubs. De jongeren in Wenen komen hier ook heel graag om het uitgaan Wenen te beleven. Maar naast clubs vind je hier ook veel bars. Het is tijdens het uitgaan Wenen heel erg gebruikelijk om je avond in een van deze bars te beginnen en dan eventueel naar een van de clubs te gaan in de stad. Ook vind je in dit gedeelte van de stad verschillende koffiehuizen. En als je het uitgaan Wenen echt wilt ontdekken dan mag je deze zeker niet overslaan.

uitgaan, nightlife, discotheek, club, uitgaansleven, stappen, clubs, discotheken, bars, wenen, oostenrijk

Clubs in Wenen

De Prater Dome is de grootste club van het uitgaan Wenen. Het is ook meteen de grootste discotheek van heel Oostenrijk. De Prater Dome heeft 2 verdiepingen waar je helemaal los kunt gaan tijdens het uitgaan in Wenen. Op deze 2 verdiepingen heb je 4 verschillende dansvloeren tijdens het uitgaan Wenen. En daarnaast zitten er 12 verschillende bars in de Prater Dome. Je zult hier tijdens het uitgaan in Wenen vooral heel veel jongeren vinden. En zorg dat je een beetje op tijd bent want er staat hier altijd een hele lange rij tijdens het Wenen uitgaan. Aux Gazelles is een club waar het net lijkt dat je in Marokko bent terwijl je nog steeds geniet van een avond uitgaan Wenen. Aux Gazelles is zo speciaal tijdens het uitgaan Wenen omdat het een restaurant, club en hammam in een is. Dit maakt deze plek dus geschikt om je avond te beginnen maar het is juist ook heel leuk om je avond uitgaan Wenen hier af te sluiten. Ze zijn hier van alle markten thuis. Je kunt hier tijdens het uitgaan in Wenen eerst prima een goede bodem leggen voordat je echte stapavond van start gaat. Je kunt je ook van te voren laten masseren en scrubben in de hammam. Zo begin je, je avond uitgaan in Wenen helemaal schoon. Het Leopold Museum in Wenen is een museum maar daarnaast ook een club. Je kunt hier tijdens het uitgaan in Wenen eten, drinken en dansen.

Bars in Wenen

Als je tijdens het uitgaan Wenen opzoek bent naar een plek waar je even gezellig iets kunt drinken dan moet je naar een van de koffiehuizen gaan die de stad heeft. Deze kunnen namelijk gezien worden als een van de essentiële onderdelen van het Weense stadsleven. Leuke koffiebars tijdens het uitgaan Wenen zijn: Café Hawelka, Café Landtmann, Demel en Café Central. Maar naast de koffiehuizen zijn de loungebars ook een echte aanrader tijdens het uitgaan Wenen. Je kunt hier heerlijk relaxen terwijl je ondertussen een goed gesprek voert met je vrienden tijdens het uitgaan Wenen. Als je dit wel ziet zitten tijdens het uitgaan in Wenen dan is bar Lutz een echte aanrader. Het is een strakke design bar en tijdens het uitgaan Wenen zal je hier heel veel locals tegenkomen. Zij komen hier eerst een drankje doen tijdens het uitgaan Wenen voordat ze naar een club gaan om de avond af te sluiten. Er staan grote leren stoelen in de bar waar je lekker kunt loungen en een drankje kunt doen tijdens het uitgaan Wenen. Maar je kunt hier ook plaatsnemen aan de bar om een lekker drankje te doen tijdens het Wenen uitgaan. Blue Box is een andere bar in het Wenen uitgaan welke heel erg populair is. Je komt hier veel studenten tegen tijdens het uitgaan in Wenen maar er zijn hier ook vaak locals te vinden. ’s Ochtends kun je hier lekker ontbijten om bij te komen van je avond uitgaan Wenen. Lunchen en dineren kan hier ook.

Conclusie uitgaan in de Oostenrijkse stad Wenen

Het Wenen uitgaan is helemaal niet zo populair. Maar dat wil niet zeggen dat je niet lekker een avond uitgaan in Wenen kunt hebben. De stad heeft veel kleine clubs waar het uitgaan Wenen heel erg leuk is. En deze kleine clubs compenseren het gebrek aan grote clubs. Daarnaast zijn de loungebars heel erg populair onder jongeren. Zij gaan hier eerst heen voordat de avond uitgaan in Wenen echt kan beginnen. Tijdens het uitgaan Wenen kan je ook veel locals tegenkomen als je op de juiste plekken zoekt en als je dit leuk vindt.